Verhuizen

onderhoudsvriendelijke-woning-1
Verhuizen naar een passende woning in regio Arnhem?
Wij helpen u graag een seniorvriendelijke woning te vinden!

Een onderhoudsvriendelijke woning in regio Arnhem zoeken

Als uit ons kennismakingsgesprek en vervolgens de woon- en woningscan (fase 1) blijkt dat u het beste kunt verhuizen naar een nieuwe seniorvriendelijke huur- of koopwoning, dan helpen wij u graag bij uw zoektocht. Wij zijn uitstekend op de hoogte van wat het aanbod levensloopbestendige, onderhoudsvriendelijke woningen in regio Arnhem.

Selectie woningen
Op basis van uw wensenlijst en (financiële) mogelijkheden maken wij een selectie van 5 voor u aantrekkelijke huur- of koopwoningen. Daarbij kijken we uiteraard ook naar de standaard aandachtspunten die horen bij levensloopbestendig wonen (zie PDF). Bij drie van deze woningen gaan wij bovendien mee met de bezichtiging om vanuit onze expertise naar de woningen te kijken en u van raad en daad te voorzien. U bent uiteraard ook vrij om de geselecteerde woningen alleen te bezichtigen. De kosten voor de selectie en begeleiding bedragen € 320.

Indien de geselecteerde woningen niet leiden tot koop of huur, maken we binnen een periode van 6 weken een nieuwe selectie van 5 beschikbare woningen. Dat is gratis. Voor begeleidend advies tijdens het bezoek van één of meerdere woningen uit deze selectie wordt per woning € 80 in rekening gebracht.

nieuwe seniorenwoning zoeken

Mocht u zorg aan huis nodig hebben, dan kunnen we ook op zoek naar een zorggeschikte woning (klik hier voor meer informatie daarover).

Keuze en afhandeling nieuwe woning (fase 3)

Mocht u een geschikte woning hebben gevonden dan kunnen wij u helpen met de vervolgstappen en regelen dat zaken goed worden afgehandeld. Dit geldt zowel bij huur – als bij koopwoningen. Bij de koop van een woning kunnen we u adviseren op het terrein van de aankoopstrategie, met u de details van de koopovereenkomst doorlopen en met u meegaan als adviseur bij de feitelijke overdracht van de woning en het transport bij de notaris. Desgewenst kunnen wij bovendien de woning helemaal nalopen en op orde brengen.

U bepaalt
Weet dat het aan u is om te bepalen en aan te geven bij welke stappen u ons wel of niet wilt inschakelen. Ons doel is om het u zo makkelijk mogelijk te maken om een mooie, onderhoudsvriendelijke woning in regio Arnhem te vinden.

verhuizen naar onderhoudsvriendelijke woning in regio Arnhem

Wilt u hulp bij het vinden van een onderhoudsvriendelijke woning in regio Arnhem?