Over ons

Over WoonAdviesSenioren

Als u ouder wordt kan het zijn dat wonen in uw eigen huis niet langer vanzelfsprekend is. Als kleine Arnhemse organisatie adviseren en begeleiden wij senioren graag bij het maken van woonkeuzes. Dit kan resulteren in het levensloopbestendig maken van uw eigen woning, maar ook in het zoeken naar een nieuwe senior vriendelijke woning. Ons werkgebied is Arnhem en omstreken. Wij werken nauw samen met partnerorganisatie Mutatiezaken.nl, met zorginstellingen en andere experts die bij het maken van solide woonkeuzes belangrijk zijn.

Niels Uildriks:

“Professioneel heb ik een academische achtergrond als jurist en sociaalwetenschappelijke onderzoeker, met een tiental boeken als resultaat. Enige jaren geleden ben ik terug verhuisd naar Arnhem, de stad waar ik geboren ben en waar mijn hart ligt. Ik heb toen als mantelzorger twee jaar intensief gezorgd voor mijn geleidelijk dementerende en in 2016 overleden, vader in ons ouderlijk huis in Oosterbeek.

Veel heb ik in deze periode geleerd, qua woonbehoeftes van ouderen, maar ook over het zorgcircuit daaromheen. Van de mogelijkheden en onmogelijkheden om iets te doen voor iemand die zich in zijn laatste levensfase bevindt en vooral ook het belang dit te doen vanuit een gevoel van echte betrokkenheid. Door mijn vader heb ik een sterk gevoel van compassie en empathisch vermogen voor de seniore medemens ontwikkeld.

In 2018 startte ik met een makelaarsopleiding, maar ik concludeerde vrij snel dat het weinig zinvol is te proberen een plek te veroveren tussen de vele makelaars die Arnhem rijk is. Het is logischer om te kijken naar waar in de woningmarkt echt nog behoefte ligt. Met de start van WoonAdviesSenioren (eind 2019) kan ik echt wat toevoegen. Met mijn persoonlijke ervaring kan ik senioren goed van dienst zijn; Of het nu gaat om het levensloopbestendig maken van uw woning of het zoeken naar een nieuwe seniorvriendelijke woning. Heeft u daarnaast een specifieke zorgvraag, dan schakelen we onze zorgspecialist in.”

Niels Uildriks

Contact

Niels is te bereiken via 06-42016112 of info@woonadviessenioren.nl.

Folder WoonAdviesSenioren

Wilt u met iemand informatie delen over wat WoonAdviesSenioren doet? Download dan gerust onze folder. Hierin vatten we bondig samen wat wij kunnen betekenen voor senioren die op zoek zijn naar woonadvies.

folder-WoonAdviesSenioren

Benieuwd naar ons woonadvies voor u?